Jan 30

This young family came to us looking to transform their yard into an area where they could easily entertain their guests. They were looking to add a seamless wraparound patio that meshed with the look of their existing home and garage. Concrete was chosen as the base of the patio, and was then topped with limestone slabs. A short retaining wall was added along the edge of the patio in the back to give the space more definition. Raised planters along the garage and a custom outdoor kitchen extend their living space to the outdoors. The designer chose to add lighting along the edge of the retaining wall giving the space a low, warm blanket of light. Bougainvillea was planted along the garage climbing upwards, providing a pop of color against the light coloring of the home. Holly trees were chosen to line the backyard fence, as well as the side yard along the street. This helped to provide a green wall of privacy and soften the stone facade.

Your comment